Parterapi København - Akuttider tilbydes

Parterapi: Certificeret parterapeut i København

Er der blevet for langt mellem glimt af nærhed og lykke? Bliv klogere på hinandens reaktioner og lær at stoppe skænderierne før, at de løber løbsk – og genvind intimiteten.

For nogle mennesker kan det være grænseoverskridende at bede en ukendt part om hjælp til at forbedre eller redde parforholdet, men det har sine klare fordele.

Som parterapeut har jeg ingen forudfattede meninger om jer og tager heller ikke parti. Mit fokus er at hjælpe jer til at kommunikere bedre med hinanden, øge jeres tolerance for forskellighed og gøre jer bevidste om de øjeblikke, som i lykkes med, i jagten på at give jer håbet tilbage.

Charlotte Friborg Due
Mange års erfaring med parterapi i Kbh.

Psykoterapeut Kbh - Charlotte Friborg Due
Mød parterapeut - Charlotte friborg due
Afspil video

Hvad kan jeg som parterapeut hjælpe med?

Jeg har stor erfaring med at hjælpe mennesker gennem forskellige personligheds- og livsproblematikker såsom angst, stress, depression, sorg, lavt selvværd og parterapi.

Leder du efter en psykoterapeut i København? Så tøv ikke med at kontakte mig.

Hvorfor vælge parterapi?

Udtalelser fra tidligere klienter

Emotionsfokuseret Parterapi i København

Mit fokus som parterapeut er at hjælpe jer til at kommunikere bedre med hinanden og det gør jeg ved at positionere mig undersøgende og analytisk til jeres samspil. I et parforhold er det yderst vigtigt, at begge parter bevarer deres integritet, samtidig med at respekten for partneren er i fokus.

Når I indgår i et parforhold, ankommer I begge med hver jeres rygsæk. Den er fyldt med jeres eget verdensbillede, opvækstbetingelser, reaktionsmønstre og erfaringer. Hvis I kun tager afsæt i egen bagage og ikke i jeres partners, kan det skabe afstand imellem jer og sætte parforholdet på en hård prøve.

Min opgave er at holde mig objektiv og skabe et trygt og empatisk rum for jer begge, hvor jeg guider jer til en gensidig indsigt i den andens bagomliggende tilknytningsmønster. Jeg hjælper jer med at formidle jeres behov, udfordringer og følelser til hinanden på en respektfuld måde, så I får en større forståelse og nysgerrighed overfor hinanden.

Måske er det kun den ene af jer, der ønsker at forblive i parforholdet – min oplevelse er dog at begge parter kan få meget ud af processerne, uanset hvilken løsning I arbejder hen imod. Det, der afgør om I vil lykkes med jeres parterapi, omhandler jeres egen vilje til at arbejde med jer selv og hinanden.

Parterapeut København

Hvad er parterapi og hvornår har man brug for parterapi?

Parterapi handler om at genopbygge kommunikationen mellem parterne ved at finde frem til kerneproblematikkerne i forholdet og forsøge at løse dem ved hjælp af en række teknikker, såsom dialog og hjemmeopgaver.
Der kan være mange årsager til at gå i parterapi. Dårlig kommunikation eller mangel på samme er den primære årsag til, at folk har problemer i parforholdet og det kan ende ud i at I som par:

Parterapeut Kbh – priser

Parterapi er en investering i jeres liv, derfor har jeg taget højde for forskellige behov med forskellige priser.

Invester i jer selv, kontakt parterapeut i Kbh